Epidemie de rujeolă

Exista niste oameni pe lumea asta pe care nu ii judec eu. Nu am de ce sa fac asta, dar o parere pot sa-mi dau. Ba, daca voi ca si parinti sunteti impotriva vaccinarii ca ati auzit de la madam Steer sau de pe unde ati prins franturi de paranoia…ce vina are copilul ala mai nene? Nu va ganditi ca-l condamnati?

Acum se intampla in felul urmator. In Romania in momentul asta, este epidemie de rujeola. O boala care nu mai apare daca vaccinezi copilul. Doar atat ai de facut. Simple shit. Au fost demisi sefi de pe la sanatate de pe judete. Si oamenii aia intreb eu, ce vina au? Sa se duca la fiecare mama in parte s-o traga de par si s-o tarasca pana la o clinica? Ideea este ca nu iti pui in pericol doar propriul copil, ceea ce oricum ar fi de preferat sa n-o faci, ci uite…s-a ajuns la epidemie din cauza retardismului.

Tu ca si parinte, mai tii minte? de fapt tii…ca ai un semn pe mana care sa iti aminteasca mereu ca ti-ai facut vaccinurile la timp. Stii legenda aia de ne-o spuneau ai nostri cand eram mici? ca la 14 ani iti face vaccinul ala mare cu 8 ace? Acum tu chiar crezi ca cineva are interes ca tu sa cresti un copil cu autism? Daca e s-o dam in conspiratii…think about it…statul are nevoie de un om. Copilul tau trebuie sa creasca sanatos sa poata plati taxe, si sa consume toate rahaturile ce i le vor baga corporatiile pe sub nas. Sa creasca un copil autist, si sa plateasca asigurari si pensii, si tot felul de medicamente…unde plm e logica?

Ceea ce vreau sa spun este ca eu unul cred ca Europa rade de noi si cu fundul. In loc sa evoluam, ne intoarcem in timp. Avem epidemie de rujeola… Si culmea, aici nu e vina statului, nu e nici macar vreo conspirate…ci e simplu retardism parental. Nu ii da medicamente deloc, nu-l vaccina, creste-l raw vegan eventual. Anyway…hai odata in plm cu legea vaccinarii obligatorii…si cu amenda de cateva mii de euro…Ca prostu’ daca nu e fortat nu intelege niste treburi.

Lasă un comentariu